לצפיה בתוכן נא להתחבר או להירשם כאן בחינם:
עדיין לא רשומים? זה הזמן להירשם חינם!
* עם ההרשמה לתאר זה אתם מאשרים את תנאי השימוש באתר וקבלת חומר פרסומי. תקנון האתר
המרכיבים:
- 1 כף שמן זית.
- 2 כוס אפונה יבשה.
- 1 בצל מקולף וקצוץ.
- 1 כפות אבקת מרק עוף.
- 1/2 כוס כוסברה קצוצה.
- מלח פלפל.
לצפיה בתוכן נא להתחבר או להירשם כאן בחינם:
עדיין לא רשומים? זה הזמן להירשם חינם!
* עם ההרשמה לתאר זה אתם מאשרים את תנאי השימוש באתר וקבלת חומר פרסומי. תקנון האתר
אופן ההכנה:
- משרים את האפונה במים למשך הלילה.
- מאדים את הבצל בכף שמן עד שמשחים.
- מוסיפים את האפונה ו- 10 כוסות מים רותחים.
- מוסיפים את אבקת המרק ומבשלים עד רתיחה.
- מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך האפונה.
- ממתינים שיצטנן מעט וטוחנים את המרק לקבלת מרק סמיך