מרק אפונה

לצפיה בתוכן נא להתחבר או להירשם כאן בחינם:

עדיין לא רשומים? זה הזמן להירשם חינם!

* עם ההרשמה לתאר זה אתם מאשרים את תנאי השימוש באתר וקבלת חומר פרסומי. תקנון האתר

רז קל מרק אפונההמרכיבים:

  • 1 כף שמן זית.
  • 2 כוס אפונה יבשה.
  • 1 בצל מקולף וקצוץ.
  • 1 כפות אבקת מרק עוף.
  • 1/2 כוס כוסברה קצוצה.
  • מלח פלפל.

 

לצפיה בתוכן נא להתחבר או להירשם כאן בחינם:

עדיין לא רשומים? זה הזמן להירשם חינם!

* עם ההרשמה לתאר זה אתם מאשרים את תנאי השימוש באתר וקבלת חומר פרסומי. תקנון האתר

רז קל מרק אפונה

אופן ההכנה:

  1. משרים את האפונה במים למשך הלילה.
  2. מאדים את הבצל בכף שמן עד שמשחים.
  3. מוסיפים את האפונה ו- 10 כוסות מים רותחים.
  4. מוסיפים את אבקת המרק ומבשלים עד רתיחה.
  5. מנמיכים את האש ומבשלים עד לריכוך האפונה.
  6. ממתינים שיצטנן מעט וטוחנים את המרק לקבלת מרק סמיך