מצרכים:
- 1/2 כוס שקדים טחונים לאבקה.
- 4 כפות קמח תופח מנופה.
- 120 גרם שוקולד מריר, קצוץ דק.
- 1/2 כוס קקאו מנופה.
- 1 כוס סוכר חום דמררה.
- תבנית אפייה בקוטר 26 ס“מ.
- 1 כוס תפוזים סחוט.
- 4 ביצים.
- 2 כף רום.
- 1/4 כפית מלח.
- 1/2 כף גרדת לימון.
- 1/2 כפית אבקת אפייה.
- 1/2 כפית סודה לשתייה.
לקישוט:
- 1-2 כפות אבקת סוכר.
לצפיה בתוכן נא להתחבר או להירשם כאן בחינם:
עדיין לא רשומים? זה הזמן להירשם חינם!
* עם ההרשמה לתאר זה אתם מאשרים את תנאי השימוש באתר וקבלת חומר פרסומי. תקנון האתר